22.6 C
Athens

Καραπαπάς για τη διαιτησία του ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Αίσχος και ξεφτίλα» (pics, vids)

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός εστίασε σε δυο από τα εγκληματικά λάθη του Μαριάνι και του VAR, χαρακτηρίζοντας «αίσχος και ξεφτίλα» όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην OPAP Arena

Ο Ολυμπιακός έγινε το βράδυ της Κυριακής η πρώτη ομάδα που πέρασε νικηφόρα από τη νεότευκτη OPAP Arena και μάλιστα με τρόπο που θύμιζε τα… όχι και τόσο παλιά στους φίλους της ΑΕΚ.

Η θριαμβευτική νίκη των πρωταθλητών έβαλε σε δεύτερη μοίρα τα πρωτοφανή διαιτητικά εγκλήματα των Ιταλών που έφερε η ΚΕΔ του Μπένετ και του Μπαλτάκου, αλίμονο όμως αν η διαιτησία του Μαριάνι και των συμπατριωτών του περάσει στα ψιλά.

 

Με ένα story στο instagram, ο Κώστας Καραπαπάς εστίασε σε δυο από τα εγκληματικά λάθη του Μαριάνι και του VAR: το διπλό πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αλλά και την απευθείας κόκκινη που έπρεπε να δει ο Μουκουντί στο 6′, σε μια φάση που τελικά δεν δόθηκε ούτε φάουλ.

 

«Αίσχος και ξεφτίλα» ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διερωτώμενος «πώς είναι δυνατόν ο Ιταλός διαιτητής και ο Ιταλός VAR να μην έχουν δει διπλό πέναλτι;»…

Καραπαπάς αίσχος ξεφτίλα ΑΕΚ Ολυμπιακός 1-3

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς