22.6 C
Athens

Λουτσέσκου: Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, η Αθήνα είναι πάντα εναντίον μας

Βρέξει χιονίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου πάντα θα έχει να πει κάτι για την Αθήνα, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι και η αγαπημένη του πόλη.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε έστω και δύσκολα από τον Βόλο, αλλά οι τρεις βαθμοί που πήρε η ομάδα του δεν εμπόδισαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναφερθεί ξανά στην «κακή» Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου έφερε σαν παράδειγμα τη σεζόν 2018-19 και ανέφερε πως στον Ασπρόμαυρο οργανισμό θα πρέπει να μάθουν να ζουν με το γεγονός πως οι ομάδες της Αθήνας είναι πάντα εναντίον τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους βαθμούς που έχει στερηθεί ο ΠΑΟΚ λόγω διαιτητικών αποφάσεων: «Αν το λέω εγώ είμαι τρελός, ευχαριστώ που το λέτε εσείς. Δεν θα μιλήσω για τους βαθμούς που μας έκλεψαν ή τους βαθμούς που πήραν εύκολα κάποιοι άλλοι μέσω var. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Πάντα είναι αυτή η ιστορία. Όπως συνέβη τη σεζόν 2018-19. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, η Αθήνα πάντα είναι εναντίον μας».

Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με την τοποθέτηση του κ. Μπέου ότι πρέπει σε όλα τα ματς των πλέι-οφ να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές: «Δεν θέλω να σχολιάσω, είναι θέμα της Λίγκας, αλλά μπορώ να πω πως οι ξένοι διαιτητές είναι λιγότερο πιεσμένοι από ορισμένες ομάδες.

Κανείς από εμάς δεν μπαίνει στο γήπεδο με αρνητικές σκέψεις, μέχρι να έρθει φυσικά η στιγμή να αντιδράσουμε».

Για παίκτες του ρόστερ, όπως οι Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Μπράντον Τόμας και Κάργας, που έδωσαν τις δικές τους λύσεις στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν: «Αυτή είναι η μεγάλη αγωνία και ο μεγάλος στόχος κάθε προπονητή. Να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους είτε παίζουν πολύ, είτε λίγο.

Οι παίκτες έχουν καταλάβει πλέον τον ρόλο τους στην ομάδα. Ο Σάστρε μας έχει βοηθήσει με την εξυπνάδα του, είναι μια μονάδα σημαντική.

Σήμερα είχαμε και τη σημαντική απουσία του Ίνκγασον ο οποίος δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα. Είναι δύσκολο για τον Κάργα και τον Νάσμπεργκ να καλύψουν το κενό και όμως τα πήγαν καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς