14.8 C
Athens

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-1: Επαγγελματικό «διπλό» στο ασπρόμαυρο Πανθεσσαλικό (vid)

Ένα γκολ του Μπράντον Τόμας από το ημίωρο ήταν αρκετό για τον Δικέφαλο του Βορρά ώστε να φύγει με τη νίκη από την πόλη της Μαγνησίας, όπου είχε τη στήριξη σχεδόν 5.000 οπαδών του

Ένα γκολ του Μπράντον Τόμας από το πρώτο ημίχρονο (30′) ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ ώστε να αποδράσει με τη νίκη από το «ασπρόμαυρο» Πανθεσσαλικό κόντρα στον νωχελικό Βόλο και να επεκτείνει στα 21 παιχνίδια το αήττητο σερί του με φόντο τα playoffs.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο ΠΑΟΚ με τη στήριξη περίπου 5.000 οπαδών του στην πόλη της Μαγνησίας μπήκε από το ξεκίνημα με σκοπό να κυριαρχήσει στην αναμέτρηση, ωστόσο μέχρι το 20′ δεν είχε βρει κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ.

Ο σταθερά καλός Κωνσταντέλιας ήταν αυτός που πήρε ξανά από το χέρι την ομάδα του για να τη φέρει όλο και πιο κοντά στην εστία του Κλέιμαν, με τον νεαρό άσο να έχει δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετέτρεψε σε ουσία αυτή την ανωτερότητά του μετά το 20′ με σκόρερ τον Μπράντον Τόμας ακριβώς με τη συμπλήρωση 30 λεπτών στον αγώνα. Ο Ισπανός στράικερ απλά χρειάστηκε να «φυσήξει» την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των Θεσσαλών μετά από όμορφη συνεργασία του Αουγκούστο με τον Νάρεϊ, με τον Γερμανό να πιστώνεται μία ακόμη ασίστ τη φετινή σεζόν και την τέταρτη σερί σε δύο ματς πρωταθλήματος!

Αυτό (0-1) ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με τον Βόλο να μην απειλεί καθόλου την εστία του… θεατή, Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι (τρόπος του λέγειν) προσπάθησαν να πιέσουν αλλά μάταια, καθώς πέρα από μία υποψία ευκαιρίας με τον Οζέγκοβιτς στο 68′ δεν έβαλαν δύσκολα στους Ασπρόμαυρους, που με μία απλή διαχείριση αυτή τη φορά δεν… ξέφυγαν στο σκορ και πήραν μία άκρως επαγγελματική νίκη, με έξτρα κέρδος την επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα στη δράση, ο οποίος μάλιστα λίγο έλειψε να χρηστεί σκόρερ στο 91′ αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.

Σταθερά στην 4η θέση με 54 βαθμούς πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά εξακολουθεί να βρίσκεται -μαθηματικά- στο κόλπο του τίτλου, όντας στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ 0-1

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

ΓΚΟΛ: 30′ Τόμας

Διαιτητής: Μαλούτας

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι, Τσοκάνης (Καρτάλης 90′), Λούνα, Τσιρίνος (Τάχατος 81΄), Ντέλετιτς, Πιρές (Κάτσε 87′), Οζέγκοβιτς.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (Ντάντας 75′), Αουγκούστο, Νάρεϊ (Ελ Καντουρί 75′), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (Τάισον 66′), Μπράντον (Ολιβέιρα 65′).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς