18.9 C
Athens

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Άντριους

Μετά από πολλούς μήνες «ταλαιπωρίας» για τον Παναθηναϊκό, ο Άντριου Άντριους αποτελεί παρελθόν από το τριφύλλι λαμβάνοντας ένα πολύ καλό ποσό

Μια υπόθεση που τράβηξε πολλούς μήνες ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό που ήρθε σε συμβιβασμό με τον Άντριου Άντριους για την οριστική λύση του συμβολαίου του.

EuroLeague και Ένωση Παικτών (ELPA) χρειάστηκε να μεσολαβήσουν για να επέλθει συμφωνία και κάπως έτσι ο 30χρονος κόμπο γκαρντ θα αποτελέσει παρελθόν λαμβάνοντας το υπόλοιπο του συμβολαίου του για τη φετινή σεζόν καθώς και τη ρήτρα αποδέσμευσης του καλοκαιριού (ένα ποσό περί τις 100.000 ευρώ).

Υπενθυμίζεται πως πριν το Κύπελλο οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις, με το Τριφύλλι να προσφέρει τα 100.000 ευρώ του opt out και μετέπειτα να τον εξοφλήσουν σε μηνιαίες δόσεις το υπόλοιπο του φετινού συμβολαίου.

Αφού δεν υπήρξε συμφωνία, ο Παναθηναϊκός επανήλθε με νέα πρόταση, στην οποία του έδινε όλο το φετινό συμβόλαιο άμεσα. Όμως σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι Πράσινοι ο Αμερικανός δεν συμφώνησε ούτε σε αυτό, ζητώντας ακόμη 30.000 στο αρχικά συμφωνηθέν ποσό (200.000), με τις διαπραγματεύσεις να οδηγούνται τότε σε ναυάγιο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παρουσιάζει τη δική του εκδοχή.

Ως εκ τούτου, με τα νέα δεδομένα οι Πράσινοι θα προχωρήσουν σε μια τελευταία αλλαγή ξένου στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Άντριους θα αντικαταστήσει ένας εκ των Γκριγκόνις ή Τόμας κατ’ απόφαση Σερέλη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς