16.8 C
Athens

Παναθηναϊκός: Νέο ναυάγιο με Άντριους, Ντέρικ Γουίλιαμς ή Ματ Τόμας εκτός Final 8!

Το... «ανοιχτό μπάτζετ» του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι δεν είναι τόσο ανοιχτό ώστε να καλυφθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του Άντριους και οι Πράσινοι θα πρέπει να θυσιάσουν Γουίλιαμς ή Τόμας ενόψει κυπέλλου

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Άντριου Άντριους δεν κατέληξαν σε συμφωνία και έτσι οι Πράσινοι θα στερηθούν έναν εκ των Ντέρικ Γουίλιαμς ή Ματ Τόμας για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν και οι τελευταίες διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Άντριους για λήξη της συνεργασίας τους. Το τίμημα θα πληρώσει ένας εκ των Ντέρικ Γουίλιαμς ή Ματ Τόμας που θα μείνει εκτός για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού θα πρέπει να επιστρέψει στο ρόστερ ο Νέιτ Γουόλτερς.

Οι Πράσινοι έχουν διορία μέχρι αύριο (17/2, 12:00) ώστε να πάρουν την απόφαση για το ποιος παίκτης θα μείνει τελικά εκτός.

Οι δύο πλευρές βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα, με το Τριφύλλι να προσφέρει τα 100.000 ευρώ του opt out και μετέπειτα να τον εξοφλήσουν σε μηνιαίες δόσεις το υπόλοιπο του φετινού συμβολαίου.

Αφού δεν υπήρξε συμφωνία, ο Παναθηναϊκός επανήλθε με νέα πρόταση, στην οποία του έδινε όλο το φετινό συμβόλαιο άμεσα. Όμως σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι Πράσινοι ο Αμερικανός δεν συμφώνησε ούτε σε αυτό, ζητώντας ακόμη 30.000 στο αρχικά συμφωνηθέν ποσό (200.000), με τις διαπραγματεύσεις να οδηγούνται σε ναυάγιο.

Επαναλαμβάνουμε πως οι παραπάνω πληροφορίες προκύπτουν από διαρροές των Πρασίνων προς τα ΜΜΕ και δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να επιβεβαιωθούν από την πλευρά Άντριους.

Οι επτά ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού που είναι δηλωμένοι αυτή τη στιγμή είναι οι: Πάρις Λι, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Γουίλιαμς, Ματ Τόμας, Αρτούρας Γκουντάιτις, Άντριου Άντριους. Εκτός λίστας είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει ο Μάριους Γκριγκόνις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς