20.9 C
Athens

Ο Μέσι είπε στον Μουσιάλα να βρεθούν στα αποδυτήρια για να του δώσει τη φανέλα αλλά… έγινε καπνός (vid)

Στη μέση έμεινε το όνειρο του Τζαμάλ Μουσιάλα, ο οποίος με τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπάγερν και Παρί ζήτησε από τον Λιονέλ Μέσι να του δώσει τη φανέλα του, ο Αργεντινός σούπερ σταρ του έκανε νόημα να βρεθούν στα αποδυτήρια… αλλά τελικά εξαφανίστηκε!

Η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση στους «8» του UEFA Champions League, αφήνοντας για ακόμη μια χρονιά το όνειρο της Παρί στη μέση.

Μπάγερν – Παρί 2-0: Οι Βαυαροί πέρασαν στους «8» κι έστειλαν τους υπερφίαλους Γάλλους σπίτι τους (hls)

Στη μέση έμεινε και το όνειρο του 20χρονου Τζαμάλ Μουσιάλα, ο οποίος πανηγύρισε μεν την πρόκριση με τους Βαυαρούς αλλά δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει και μια μεγάλη επιθυμία του.

Ο επιθετικός της Μπάγερν προσέγγισε το είδωλο του Λιονέλ Μέσι μετά το τέλος του αγώνα και του ζήτησε να ανταλλάξουν φανέλες.

Μάλιστα πήρε θετική απάντηση, καθώς σε βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ του κάνει νόημα να βρεθούν στα αποδυτήρια ώστε να του δώσει τη φανέλα.

Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Μουσιάλα σε δηλώσεις που έκανε, στις οποίες όμως αποκάλυψε πως δεν πήρε ποτέ τη φανέλα καθώς ο Μέσι ήταν άφαντος.

«Δεν μπόρεσα να τον βρω», είπε χαρακτηριστικά σε ερώτηση που του έγινε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς