18.2 C
Athens

Η συγκινητική αναφορά του Σπανούλη στην τραγωδία των Τεμπών και η ερώτηση που τον ενόχλησε (vid)

Ο προπονητής του Περιστερίου δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον αγώνα κόντρα στον Άρη ως ένδειξη σεβασμού και πένθους για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, αλλά μία ερώτηση για ένα τάιμ άουτ τον έκανε να «ξεσπάσει»

Το Περιστέρι απέδρασε από τη Θεσσαλονίκη με μία πολύτιμη νίκη κόντρα στον Άρη, σε ένα επεισοδιακό ματς που διήρκησε 3,5 ώρες με την διακοπή για την εκκένωση του Παλέ και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, κυρίως από την πλευρά των Κιτρίνων.

Άρης – Περιστέρι 78-83: Η Τσαρούχα… άδειασε το Αλεξάνδρειο, ένσταση κατέθεσαν οι Κίτρινοι! (hls)

Οι Περιστεριώτες πήραν μ’ αυτά και μ’ εκείνα μία υπερπολύτιμη νίκη για την τετράδα στην Basket League, με τον Βασίλη Σπανούλη να σέβεται τις δύσκολες και μαύρες μέρες που περνά η χώρα με την απόφασή του να μην κάνει κανένα σχόλιο για το ματς στη Συνέντευξη Τύπου, παρά μόνο μία τιμητική αναφορά στα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών.

«Θα μου επιτρέψετε να μη μιλήσω καθόλου για το παιχνίδι μπροστά σε αυτή την τραγωδία που βιώνουμε σαν χώρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να συλλυπηθώ τις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα, να τους εκφράσω τη συμπόνοια και την θλίψη μου. Πραγματικά, σαν χώρα βιώνουμε πολύ δύσκολες στιγμές, είναι μια ανείπωτη τραγωδία. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι και συντετριμμένοι. Είναι κάτι πολύ θλιβερό αυτό που έγινε, μια τεράστια τραγωδία», ανέφερε αρχικά ο κόουτς Σπανούλης, μέχρι να του γίνει μία ερώτηση για ένα τάιμ-άουτ που πήρε 6″ πριν τη λήξη της αναμέτρησης, το οποίο σχόλιο τού προκάλεσε ενόχληση.

«Με όλο τον σεβασμό, απ’ όλο το παιχνίδι, πιστεύετε πως το τάιμ άουτ είναι αυτό που πρέπει να σχολιάσουμε; Η ομάδα μου έχει κάνει κάτι; Έχει προκαλέσει; Τότε ποια είναι η σταγόνα, που λέτε; Μίλησα εγώ, είπα ότι έκανε κάτι η αντίπαλη ομάδα; Από ένα παιχνίδι και μπροστά σε αυτή την τραγωδία που βιώνουμε, μιλάμε για ένα τάιμ άουτ; Δεν είναι σοβαρό μπροστά σε όλο αυτό που βιώνουμε. Να μιλάμε για ένα τάιμ άουτ», ήταν η απάντηση του προπονητή του Περιστερίου, που έβαλε στη θέση του τον δημοσιογράφο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς