24.2 C
Athens

Μουρίνιο: Ευτυχισμένος για τη νίκη με τη Γιουβέντους, αλλά ακόμη δεν έχω χωνέψει την ήττα από την Κρεμονέζε

Ευτυχισμένος για τη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους, αλλά ακόμη εκνευρισμένος για την ήττα από την Κρεμονέζε δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Τι και αν η Ρόμα πήρε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την ήττα από την Κρεμονέζε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ακόμη στο μυαλό του το ματς με την Κρεμονέζε, από το οποίο μάλιστα είδε να τιμωρείται με 2 αγωνιστικές μακριά από τους πάγκους και πρόστιμο 10.000 ευρώ εξαιτίας του επεισοδίου που είχε με τον τέταρτο βοηθό.

Η τιμωρία του αναστάλθηκε προσωρινός και στο ντέρμπι με τη Μεγάλη Κυρία ήταν στον πάγκο της ομάδας του και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη, χωρίς όμως να τη χαρεί όσο ήθελε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ακόμα θυμωμένος για τον τρόπο που παίξαμε στην Κρεμόνε. Προφανώς και είμαι ευτυχισμένος με τη νίκη αλλά δεν έχω χωνέψει ακόμα την ήττα από την Κρεμονέζε επειδή αποδείξαμε πως όταν παίζουμε ως ομάδα, είμαστε δυνατοί. Νικήσαμε επειδή οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Δεν ήρθε η επιτυχία λόγω οργάνωσης στο τακτικό κομμάτι αλλά για όσα έκαναν οι ποδοσφαιριστές.

Σέβομαι τη Γιουβέντους του Αλέγκρι η οποία βελτιώνεται και είναι δύσκολο εμπόδιο για να ξεπεράσεις. Είμαι ικανοποιημένος που την έχουμε τόσο μακριά στη βαθμολογία επειδή ακόμα και με τους 15 βαθμούς τιμωρίας, είναι απειλή.

Εμείς όταν παίζουμε έτσι, μπορούμε να πάμε στο Champions League αλλά δεν ξέρουμε κάθε φορά ποια Ρόμα θα εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος αλλά η αλήθεια είναι πως σε ένα και μόνο ματς μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, το αποδείξαμε και απόψε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς