19 C
Athens

Ρόμα: Δύο αγωνιστικές και 10.000 ευρώ πρόστιμο στον Μουρίνιο

Τιμωρία δύο αγωνιστικών και πρόστιμο 10.000 ευρώ επέβαλε σήμερα (1/3) ο Ιταλός αθλητικός δικαστής στον προπονητή της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, για την επίθεση στον τέταρτο διαιτητή Μάρκο Σέρα και την αποβολή του στη χθεσινή (28/2) ήττα της ομάδας του από την Κρεμονέζε.

Η ομάδα της Κρεμόνας πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη σεζόν στη Serie A κόντρα στη Ρόμα, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να είναι έξαλλος με τον τέταρτο διαιτητή και να αποβάλλεται.

Κρεμονέζε – Ρόμα 2-1: Ανεπανάληπτο κάζο για τους Τζιαλορόσι, αποβλήθηκε 7′ πριν τη λήξη ο Μουρίνιο! (vid)

Ο 60χρονος είπε ότι η αντίδρασή του προκλήθηκε από την αντιμετώπισή του από τον τέταρτο διαιτητή, ενώ πρόσθεσε ότι θα ζητήσει νομικές συμβουλές.

Ο αθλητικός δικαστής τόνισε ότι ο Μουρίνιο τιμωρήθηκε επειδή «αμφισβήτησε έντονα και προκλητικά την απόφαση του διαιτητή στο δεύτερο ημίχρονο και επανέλαβε τέτοια συμπεριφορά τη στιγμή της αποβολής», ανέφερε η ανακοίνωση της Serie A. «Επειδή, επίσης, στο τέλος του αγώνα μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και απηύθυνε σοβαρές προσβλητικές εκφράσεις στον τέταρτο διαιτητή», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο Μουρίνιο πρόκειται να χάσει το εντός έδρας ντέρμπι με τη Γιουβέντους την Κυριακή (5/3) και την επίσης εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σασουόλο στις 12 Μαρτίου. Η Ρόμα έχει ήδη αποφασίσει να κάνει προσφυγή, για να προσπαθήσει να μειώσει την ποινή του Πορτογάλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς