24 C
Athens

Καραλής: Είναι κάτι που ήθελα πάντα, τα μετάλλια μπροστά στην τραγωδία των Τεμπών δεν έχουν σημασία

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν έκρυψε τη χαρά του για την κατάκτηση του μεταλλίου που περίμενε χρόνια, αλλά παράλληλα ανέφερε πως αυτό δεν έχει καμία σημασία μπροστά σε γεγονότα σαν και αυτό της τραγωδίας των Τεμπών.

Ο Έλληνας αθλητής του επί κοντώ ήρθε στη δεύτερη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του κλειστού στίβου και πανηγύρισε το πρώτο του μετάλλιο σε διοργάνωση ανδρών.

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Αργυρό μετάλλιο στο επί κοντώ ο φανταστικός Καραλής με άλμα στα 5,80μ.! (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το αγώνισμα, δεν έκρυψε τη χαρά του καθώς ήταν κάτι που περίμενε πάντα όπως είπε, ενώ αναφέρθηκε και στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πήραμε! Είναι κάτι που ήθελα πάντα, ένα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό. Από πέρυσι. Είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να είμαι σε θέση να είμαι ξανά χαρούμενος. Το αφιερώνω σε μένα

Είναι μία αρχή μιας μεγάλης καριέρας. Με τον πατέρα μου και τον Πομάσκι δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει γι’ αυτό είμαι τόσο ήρεμος.

Μπορούσα και το 5,85μ., αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Είμαι χαρούμενος για το μετάλλιο όμως. Τώρα αρχίζει η σοβαρή προπόνηση γιατί έβαλα παρακαταθήκη για πιο ψηλά. Είμαι αθλητής μεταλλίων που δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε μεγάλους αγώνες και να φέρνει μετάλλια στην Ελλάδα.

Για τα Τέμπη δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να πω. Είναι ένα τραγικό γεγονός, τα μετάλλια που φέρνουμε εγώ και οι άλλοι αθλητές καμία σημασία δεν έχουν μπροστά σε αυτό»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς