18.1 C
Athens

Μπράτσος για την τραγωδία στα Τέμπη: Η ψυχή μου ακόμα κλαίει

Δεν είχε διάθεση να σταθεί πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το ματς με τον ΠΑΣ ο Κώστας Μπράτσος, καθώς όπως ανέφερε η ψυχή του ακόμα κλαίει για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Βόλος πανηγύρισε μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Κώστα Μπράτσο να κάνει μόλις μία μικρή αναφορά στο αγωνιστικό κομμάτι λέγοντας πως η ομάδα του πηγαίνει πάντα για τη νίκη.

Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους, αναφέροντας πως η ψυχή του ακόμα κλαίει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Βόλος ποτέ δεν πηγαίνει για την ισοπαλία, πάντα σε κάθε παιχνίδι ο στόχος μας είναι η νίκη. Κάποιες φορές όμως, ο αντίπαλος είναι καλύτερος και αναγκαστικά πρέπει να αντιδράσουμε αμυντικά. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο όμως, ισορροπήσαμε και σε μία ευκαιρία που μας δόθηκε σκοράραμε. Έτσι γίνεται, όταν ο αντίπαλος έχει την κατοχή και εσύ προσπαθείς να κλέψεις, αυτό μας έτυχε σήμερα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη σημερινή νίκη. Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Βόλου για την είσοδο στα play off και θέλω να μείνω εδώ λόγο του τραγικού δυστυχήματος. Η ψυχή μου ακόμα κλαίει όπως πιστεύω και όλου του ελληνικού λαού και προς σεβασμό και ένδειξη συλλυπητηρίων, θα ήθελα να μείνω εδώ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς