25.9 C
Athens

ΠΑΣ – Βόλος 0-1: Ο Τάχατος υπέγραψε την απόδραση από τους Ζωσιμάδες

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστο βαθμολογικό κίνητρο εκατέρωθεν, ο Βόλος κατάφερε να «κλέψει» τη νίκη στους Ζωσιμάδες και να επικρατήσει με 0-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά και τη χθεσινή απώλεια βαθμών του Ατρομήτου, ο Βόλος είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία του στα πλέι οφ την οποία πάντως πανηγύρισε με νίκη.

Ο γηπεδούχος ΠΑΣ που είναι αδιάφορος βαθμολογικά εδώ και καιρό, μόνο αδιάφορος δεν έδειξε στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο νόμος του ποδοσφαίρου τον τιμώρησε και αφού σκόρπισε αμέτρητες ευκαιρίες ηττήθηκε τελικά από τον Βόλο.

H ομάδα των Ιωαννίνων δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε 18 τελικές προσπάθειες, κάτι που έκανε η ομάδα της Μαγνησίας μόλις σε 6. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο νεαρός Στάθης Τάχατος με κεφαλιά στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Νίνης, Τζίνο, Ριένστρα, Τζίμας (88΄Σταματελόπουλος), Μορέιρα (72΄Λώλης), Μπαλάν (78΄Μπατίστ).

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν, Τάχατος, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι, Λούνα, Τσοκάνης (78΄Κάτσε), Μεταξάς (46΄Καρτάλης) (90΄ Ασλανίδης), Πιρές (93΄Τσελεμπάκης), Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς