15.9 C
Athens

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον πανευτυχή Τεντόγλου και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου (vid)

Μίλτο τα κατάφερες και μας συγκίνησες όλους: Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα που έχει βυθιστεί στο πένθος, ο Έλληνας πρωταθλητής μάς χάρισε μία στιγμή χαράς και περηφάνιας στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη

Φτιαγμένος από χρυσό! Ο απίθανος, ανίκητος και πλέον ιστορικός Μίλτος Τεντόγλου τα κατάφερε… περπατώντας (ακόμα και το πρωί) στην Κωνσταντινούπολη, κατακτώντας το τρίτο σερί χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του μήκους! Σπουδαίος!

Έγραψε ιστορία ο ασύλληπτος Τεντόγλου: Πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη συνεχή φορά!

Ο Τεντόγλου κυριάρχησε με το… καλημέρα στον τελικό, με άλμα στα οκτώ μέτρα και 30 εκατοστά στην πρώτη προσπάθεια, ενώ κατά σειρά, τα υπόλοιπα άλματα του, μετρήθηκαν στα 8.16μ, άκυρο, 8.05μ, 8.07μ και 8.29 μέτρα.

Το αργυρό μετάλλιο, κατέκτησε ο Σουηδός, Τομπίας Μόντλερ με 8.19μ. και το χάλκινο, ο Ρουμάνος, Γκαμπριέλ Μπιτάν με οκτώ μέτρα.

Κατά την απονομή του χρυσού του μεταλλίου ο Μίλτος της Ελλάδας ήταν χαμογελαστός (από τις λίγες φορές που εκφράζει με αυτό τον τρόπο τα συναισθήματά του) και περήφανος ακούγοντας τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας, σε μία δύσκολη και «μαύρη» περίοδο για τη χώρα λόγω της ανείπωτης εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη…

Ο Τεντόγλου πανηγύρισε το χρυσό με την ελληνική σημαία στους ώμους και μία βαθιά υπόκλιση στο κοινό (vid)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ AIR ΤΕΝTOΓΛΟΥ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς