24.6 C
Athens

Τριήμερο πένθος: Αναβολή όλων των εγχώριων αθλητικών διοργανώσεων, σε αναμονή για τα διεθνή παιχνίδια

Την αναβολή όλων των εγχώριων αθλητικών διοργανώσεων, κατά τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους που κήρυξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

«Απέραντη η θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία στην κοιλάδα των Τεμπών. Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι αυτονόητο ότι αναβάλλονται όλες οι εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις κατά τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού μας πένθους», αναφέρει ο κ. Αυγενάκης, σε ανάρτησή του στο twitter.

Αναβολή στα ματς του Κυπέλλου μετά την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη

Σημειώνεται ότι ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με τις εντός έδρας αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων σε διεθνείς διοργανώσεις. Σήμερα (1/3) είναι προγραμματισμένοι αγώνες υδατοσφαίρισης (Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός για το Champions League και Πανιώνιος-Βάσας για το Euro Cup), ενώ αύριο (2/3) πρόκειται να γίνει ο δεύτερος προημιτελικός του Challenge Cup γυναικών στο βόλεϊ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ταργκοβίστε, καθώς και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές για τη Euroleague αλλά και η δοκιμασία του Ολυμπιακού με την Αρμάνι την Παρασκευή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς