23.3 C
Athens

Αναβολή στα ματς του Κυπέλλου μετά την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη

Δεν θα διεξαχθούν σήμερα (1/3) οι αγώνες για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (Ολυμπιακός - ΑΕΚ, Λαμία - ΠΑΟΚ) κι αυτό λόγω της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη που έχει βυθίσει στο πένθος το πανελλήνιο

Η εθνική τραγωδία στα Τέμπη δεν αφήνει ανεπηρέαστο και τον αθλητισμό, καθώς με απόφαση του Πρωθυπουργό Κυριάκου Μητσοτάκη και μετά την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους για το πολύνεκρο δυστύχημα από την σύγκρουση δύο τρένων οι αποψινοί (1/3) ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό – ΑΕΚ και Λαμία – ΠΑΟΚ αναβάλλονται!

Τριήμερο εθνικό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης

Ξημέρωσε μία θλιβερή ημέρα για την Ελλάδα και με αυτές τις συνθήκες, όλα τα υπόλοιπα και δευτερεύοντα της ζωής μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Μπορεί το καλεντάρι των ομάδων να είναι ασφυκτικό και το πρόγραμμα να μην «βγαίνει», ωστόσο σήμερα και μέχρι την Παρασκευή (3/3) η Ελλάδα πενθεί για τους 38 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες μίας ακόμη ανείπωτης τραγωδίας στην περιοχή των Τεμπών.

Σε ό,τι αφορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου, παραμένει άγνωστο αυτή τη στιγμή το πότε θα οριστούν οι προγραμματισμένοι για σήμερα αγώνες και οι σχετικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες ημέρες…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς