19.1 C
Athens

FIFA, The Best: Πώς ψήφισαν οι μεγάλοι σταρ και οι «δικοί» μας Μπακασέτας, Πογέτ

Το «ταμείο» των Μπακασέτα, Χατζισαφί, αλλά και ο μεγάλος... κουβάς του Σαλάχ - Δείτε πώς ψήφισαν μερικοί από τους μεγαλύτερους σταρ στα βραβεία Τhe Best FIFA Football Awards

Το… απόλυτο των Μπακασέτα, Χατζισαφί, οι ψήφοι του κορυφαίου όπως αναδείχθηκε από τη FIFA Λιονέλ Μέσι, οι επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ αλλά και ο… κουβάς του Μοχάμεντ Σαλάχ. Δείτε τι ψήφισαν στα βραβεία Τhe Best FIFA Football Awards μερικοί από τους μεγαλύτερους σταρ, αλλά και οι «δικοί» μας Τάσος Μπακασέτας, Εχσάν Χατζισαφί και Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν το πρόσωπο της βραδιάς καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στα βραβεία The Best FIFA Football Awards και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα για 16η φορά -συνεχόμενη- αφήνοντας πίσω του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έμεινε για πρώτη φορά εκτός μετά το 2007.

FIFA, The Best: Η κορυφαία ενδεκάδα του 2022 με Μέσι, Εμπαπέ, Χάλαντ και Μπενζεμά

Την τριάδα έκλεισαν Κιλιάν Εμπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά, σε ένα βάθρο με άρωμα Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ενδιαφέρον έχει το πως ψήφισαν αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές. Ξεκινάμε με τον νικητή, που δεν θα μπορούσε να έχει κάποιον άλλον στην πρώτη θέση από τον καλό του φίλο και συμπαίκτη Νεϊμάρ. Από εκεί και πέρα ο Αργεντινός, έπιασε τις άλλες δύο θέσεις, αφού τοποθέτησε στη δεύτερη τον έτερο συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ και στην τρίτη τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ψήφοι του Μο Σάλαχ, ο οποίος πήγε εντελώς… κουβά. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ ψήφισε στην πρώτη θέση τον Βινίσιους Τζούνιορ, στη δεύτερη τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και στην τρίτη τον Ασράφ Χακίμι. Μηδέν στα τρία λοιπόν για τον Σαλάχ, που άφησε εκτός ψήφων όλη την πρώτη τριάδα.

Πάμε στον δικό μας Τάσο Μπακασέτα, που σε αντίθεση με τον Αιγύπτιο οι ψήφοι που έδωσε ήταν ακριβώς ίδιες με την τελική κατάληξη. Πρώτο λοιπόν τοποθέτησε τον Λιονέλ Μέσι και στη συνέχεια τους δύο Γάλλους με την ίδια σειρά που τελικά κατατάχθηκαν. Τρία στα τρία και για τον Χατζισαφί, με τον αρχηγό του Ιράν και ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να ψηφίζει ακριβώς όπως ο αρχηγός της εθνικής.

Τέλος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ τοποθέτησε στην κορυφή των ψήφων του τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ συμπλήρωσε την τριάδα του με Μέσι και Μπενζεμά.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλες τις ψήφους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς