16.1 C
Athens

Ο Λιονέλ Μέσι έλαβε το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή από τη FIFA

Ο Λιονέλ Μέσι πρόσθεσε ακόμα ένα ατομικό βραβείο στην πλούσια τροπαιοθήκη του καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2022 στην ετήσια εκδήλωση της FIFA

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το 2022 στη λαμπερή εκδήλωση της FIFA.

Τα προγνωστικά και οι… διαρροές επιβεβαιώθηκαν, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να κλέβει την παράσταση στα βραβεία The Best και να αφήνει πίσω του τόσο τον σπουδαίο Κιλιάν Εμπαπέ όσο και τον εξαιρετικό Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο τον αποκάλεσε κορυφαίο στον κόσμο κι εκείνος με ταπεινότητα έλαβε το βραβείο και ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν αλλά και την οικογένειά του και τους φίλους της Αργεντινής με τους οποίους έζησε μοναδικές στιγμές τον περασμένο Δεκέμβριο όταν κατέκτησε το πρώτο του Μουντιάλ και τρίτο στην ιστορία της χώρας.

Σημειώνεται πως είναι η 2η φορά που ο σούπερ σταρ της Παρί αποσπά το συγκεκριμένο βραβείο από το 2016 που ξεκίνησε η συγκεκριμένη ετήσια τελετή της FIFA.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς