19.9 C
Athens

Κατσουράνης: Δεν υπάρχει αντίθετη άποψη για το οφσάιντ, τοξικό το πρωτάθλημα πριν τους ξένους διαιτητές

Μετά τους τηλεκριτικούς διαιτησίας και ο Κώστας Κατσουράνης θέλησε να σχολιάσει με τον τρόπο του την περιβόητη φάση με το οφσάιντ πάνω στον Ελ Αραμπί, λόγος για τον οποίο ακυρώθηκε το γκολ του Βρουσάι και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έμεινε στο «Χ».

Ο παλαίμαχος άσος μέσω της εκπομπής «Betarades» στο Αction 24 τόνισε ότι «δεν υπάρχει αντίθετη άποψη για τη φάση του οφσάιντ» αν και μετά από λίγο ο ίδιος είπε πως… «πάντα θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις» αν και θεωρεί ότι ο Μαροκινός στράικερ των Πειραιωτών εμπόδιζε ξεκάθαρα τον Σάρλια και ορθώς ακυρώθηκε το τέρμα του Βρουσάι.

Παράλληλα έκανε λόγο τα «τοξικό πρωτάθλημα πριν έρθουν οι ξένοι διαιτητές», που πλέον δεν υφίσταται σε τόσο μεγάλο βαθμό.

«Δεν είναι ωραίο να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο οποιοσδήποτε πρόεδρος. Δεν είναι πολύ ωραίο όταν το βλέπουμε από την τηλεόραση. Δεν ξέρω γιατί του έδειξε κίτρινη κάρτα. Ενημερώνονται, αλλά δεν νομίζω ότι ενημερώνονται για τους ιδιοκτήτες των ομάδων», πρόσθεσε σχετικά για τα όσα ακολούθησαν της φάσης του ακυρωθέντος τέρματος του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς