26.1 C
Athens

Ματέο Γκαρσία: Ο Άρης άξιζε να είναι πιο ψηλά, δεν είχαμε τύχη σαν ομάδα

Στο γεγονός πως ο Άρης άξιζε να βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ματέο Γκαρσία μετά το ματς με τον Άτρομητο.

Οι Κίτρινοι εξασφάλισαν με τη νίκη τους κόντρα στον Ατρόμητο την παρουσία τους στα πλέι οφ, με τον Ματέο Γκαρσία να σκοράρει και να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Ο Ισπανός δεν έκρυψε τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του έχει σταθεί άτυχη τη φετινή σεζόν και θα άξιζε να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και για το ότι κατάφερα να δώσω το στίγμα μου σκοράροντας. Στο ματς με τον ΟΦΗ σκόραρα, αλλά ακυρώθηκε, τώρα ξανά το πρώτο γκολ, αλλά μετά ήταν η τρίτη και η φαρμακερή».

Για την εξασφάλιση της εξάδας: «Ξέραμε ότι ήταν ένα παιχνίδι κλειδί για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα για την είσοδο στα πλέι οφ».

Για το πόσο απελευθερώνει τον Άρη αυτό το αποτέλεσμα: «Δεν είχαμε και την καλύτερη χρονιά. Ο Άρης αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά με περισσότερους βαθμούς από αυτούς που έχουμε τώρα. Μπορέσαμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση καθώς είχαμε να κερδίσουμε κάποια ματς και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα και στα πλέι οφ».

Γιατί ο Άρης δεν κατάφερε να έχει καλύτερα αποτελέσματα ως τώρα στη σεζόν: «Το ποδόσφαιρο θέλει και τυχη. Δεν είχαμε τύχη ως ομάδα. Έχουμε ποιότητα και είμαστε ένα καλό γκρουπ ατομικά και συνολικά. Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Εμείς είμαστε επαγγελματίες. Είναι δική μας ευθύνη να δίνουμε το 100% και υποχρέωσή μας είναι να αντιστρέψουμε την αρνητική κατάσταση και να δώσουμε περισσότερους βαθμούς στην ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς