17.5 C
Athens

Πότερ: Αναλαμβάνω την ευθύνη, δεν έχω καταφέρει πολλά στην Τσέλσι

Την ευθύνη για τα αρνητικά αποτελέσματα της Τσέλσι ανέλαβε ο Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος μετά την ήττα από την Τότεναμ παραδέχθηκε πως δεν έχει καταφέρει αρκετά πράγματα στον πάγκο των Μπλε.

Η Τσέλσι γνώρισε ακόμη μία ήττα αυτή τη φορά από την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου.

Τότεναμ – Τσέλσι 2-0: Πήρε το λονδρέζικο ντέρμπι και την άφησε στο -14 από την 4η θέση (vid)

Τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίζονται για τους Μπλε και η κριτική που ασκείται στον Γκέιαμ Πότερ είναι σφοδρή.

Ο τεχνικός της Τσέλσι παραδέχθηκε πως πράγματι δεν έχει καταφέρει πολλά πράγματα στον πάγκο της ομάδας, αλλά δεν ανησυχεί για τις φήμες και θέλει να αλλάξει την κατάσταση.

Αναλυτικά:

«Ξέρω τις ευθύνες. Δεν πάμε αρκετά καλά για τα δεδομένα του συλλόγου και έτσι αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για αυτά τα αποτελέσματα. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα και πονάνε. Είναι δική μου ευθύνη».

Για τις φήμες περί αποχώρησης του σχολίασε: «Αυτή η ερώτηση θα συνεχίσει να μου γίνεται και είναι κάτι που αποδέχομαι μετά τα αρνητικά μας αποτελέσματα. Είναι μέρος της δουλειάς. Στην Άρσεναλ, όλοι μιλούσαν για απόλυση του Αρτέτα δύο χρόνια μετά την πρόσληψή του. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν, αλλά έτσι γίνεται συνήθως. Όπως και στην περίπτωση του Κλοπ, με τη Λίβερπουλ να μην παίρνει αποτελέσματα και ξαφνικά όλοι θέλουν να αποχωρήσει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Προφανώς, εγώ δεν έχω καταφέρει αρκετά στην Τσέλσι. Ωστόσο, η δουλειά μου δεν είναι να ανησυχώ για τις φήμες, αλλά πρέπει να συγκεντρωθώ στο πώς θα βοηθήσω την ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς