17.2 C
Athens

Ο Μαρσέλο ανακοινώθηκε από τη Φλουμινένσε!

Έπειτα από 16 χρόνια, ο θρυλικός Μαρσέλο επέστρεψε στις ρίζες του καθώς ανακοινώθηκε από τη Φλουμινένσε, μερικές μέρες μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό

Το ενδιαφέρον της Φλουμινένσε για τον Μαρσέλο δεν έμεινε στη θεωρία αλλά πήρε σάρκα και οστά αφού την Παρασκευή (24/2) οι Βραζιλιάνοι ανακοίνωσαν τον επαναπατρισμό του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Ο 34χρονος θρυλικός αριστερός μπακ αποχώρησε από τους Ερυθρόλευκους μετά από λίγους μήνες όπου κατέγραψε 10 συμμετοχές (332′) με τρία γκολ στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για ένα φιλικό διαζύγιο και μάλιστα τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ποδοσφαιριστής μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη μεταξύ τους συνεργασία αναπτύσσοντας ισχυρούς δεσμούς για το μέλλον.

«Η ώρα της επιστροφής έφτασε», αναφέρει στο μήνυμά της η Φλουμινένσε που ανακοίνωσε τον Μαρσέλο: O Βραζιλιάνος σούπερ σταρ επιστρέφει στις ρίζες του (έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής και εν συνεχεία το άλμα στην πρώτη ομάδα) μετά από 16 χρόνια όταν και αποχώρησε για λογαρισμό της Ρεάλ Μαδρίτης, εκεί όπου έγραψε ιστορία.

Σημειώνεται πως σε πρώτη φάση και σύμφωνα με τα Μέσα της Βραζιλίας, το συμβόλαιο του Μαρσέλο θα έχει ισχύ για έναν χρόνο αποτελώντας ουσιαστικά ένα δυνατό χαρτί για τη Φλουμινένσε στις εγχώριες διοργανώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς