23.3 C
Athens

Μαρσέλο: Ευγνώμων που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού, στοργή και σεβασμός για όλους στον σύλλογο

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ εξέφρασε τον μέγιστο σεβασμό και την ευγνωμοσύνη του για τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του, ενώ τόνισε πως όσα είδε και έζησε στην Ελλάδα θα μείνουν χαραγμένα στη ζωή του

Ο Μαρσέλο αποχαιρέτησε με ένα αποθεωτικό μήνυμα τον Ολυμπιακό έπειτα από την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο instagram υπογράμμισε πως αισθάνεται ευγνωμοσύνη που φόρεσε τα ερυθρόλευκα και πως παρά το σύντομο της παρουσίας του εύχεται στον Ολυμπιακό τα καλύτερα για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα, στις οποίες με υποδέχτηκαν θερμά σε ένα νέο σπίτι, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Ο Πειραιάς και οι άνθρωποι του έχουν όλη μου την καρδιά και δεν θα είναι η τελευταία μου φορά σε αυτή την καταπληκτική χώρα. Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Παρόλο που η σύντομη διαμονή, η εμπειρία και οι φίλοι που έκανα εκεί θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη ζωή μου. Σήμερα αποχαιρετώ αλλά αφήνω τη στοργή και τον σεβασμό μου στον Πρόεδρο, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους εργαζόμενους και τους φιλάθλους του συλλόγου. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ένα επιτυχημένο μέλλον!

Ευχαριστώ, Ολυμπιακέ»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς