16.9 C
Athens

Νέο δημοσίευμα από Τουρκία για Κωνσταντέλια: «Η Γαλατάσαραϊ ετοιμάζει πρόταση 13 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ»

Έτοιμη να επανέλθει με νέα, διπλάσια από την αρχική, πρόταση για τον Γιάννη Κωνσταντέλια είναι η Γαλατάσαραϊ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα

Το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, με νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία να αναφέρουν πως η Γαλατάσαραϊ είναι έτοιμη να επανέλθει με πρόταση 13 εκατ. ευρώ μετά την αρνητική απάντηση του Δικεφάλου στα 6 εκατ. ευρώ των Τούρκων.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πρωταγωνιστεί εντός και εκτός γηπέδων για τον ΠΑΟΚ. Το όνομα του μεσοεπιθετικού του Δικεφάλου παίζει αρκετά στην Τουρκία, όπου σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα, η Γαλατάσαραϊ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή των Ασπρόμαυρων.

Το φαινόμενο Κωνσταντέλιας που έκανε τα πάντα και το ηχηρό καμπανάκι της Τούμπας για την ΑΕΚ

Η Γαλατά φαίνεται να έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στους νέους, καθώς πέρα από τον Γιάννη Κωνσταντέλια ασχολήθηκε έντονα με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ρωσικού ποδοσφαίρου, Αρσέν Ζαχαριάν.

Το διαφαινόμενο ναυάγιο στην περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού της Ντιναμό Μόσχας, έχει κάνει τους Τούρκους να στραφούν στο πρόσωπο του Γιάννη Κωνσταντέλια, σύμφωνα  με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από Fanatik και Haberturk.

Πέρα από τη νέα πρόταση που ετοιμάζει η Γαλατάσαραϊ στον ΠΑΟΚ, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση να συνεχίσει στη γειτονική χώρα την καριέρα του και το μόνο που μένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες.

Το ρεπορτάζ κλείνει με τις απαιτήσεις των Ασπρόμαυρων για τον ποδοσφαιριστή, που φαίνεται πως αγγίζουν τα 20 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η πρόταση των 6 εκατομμυρίων της Γαλατασαράι στον ΠΑΟΚ απορρίφθηκε. Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο είναι ζεστός για την “Τσιμ Μπομ” καθώς του κατατέθηκε από την Γαλατά μια πρόταση αστρονομική σε σχέση με τα χρήματα που κερδίζει στην Ελλάδα. Και είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα της εφόσον οι δυο ομάδες συμφωνήσουν.

Από την άλλη πλευρά όμως οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ φτάνουν στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ζαχαριάν παραμένει προτεραιότητα για την Γαλατά ωστόσο αν η μεταγραφή του ναυαγήσει οριστικά τότε ένα μπάτζετ 13 εκατομμυρίων θα είναι διαθέσιμο να χρησιμοποιηθεί για τον Γιάννη Κωνσταντέλια».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς