18.2 C
Athens

Ο Πάμπλο Λάσο απέρριψε την εθνική Ισραήλ λόγω προτάσεων από αρκετές ομάδες της EuroLeague

Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι συζητήσεις ανάμεσα στην ομοσπονδία μπάσκετ του Ισραήλ και του Πάμπλο Λάσο καθώς, όπως ενημέρωσε επίσημα η πρώτη, ο Ισπανός δεν αναμένεται να αποτελέσει τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό.

Οι δύο πλευρές βρέθηκαν σε προχωρημένες συζητήσεις και μάλιστα είχαν αρκετές συναντήσεις προκειμένου ο πρώην κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης να αναλάβει τις τύχες της εθνικής ομάδας.

Ωστόσο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομοσπονδίας, το πρωί της Τρίτης (21/2) ο Λάσο τόνισε στους ανθρώπους με τους οποίους συζητούσε πως έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από ομάδες της EuroLeague για την επόμενη σεζόν και για αυτό δεν μπορεί να αποδεχθεί τη συγκεκριμένη προσφορά τώρα.

Από την πλευρά της η ομοσπονδία του Ισραήλ ξεκαθάρισε πως συνεχίζει την αναζήτηση για προπονητή ωστόσο αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος, τότε οι δύο πλευρές μπορεί να καθίσουν ξανά στο τραπέζι για συζητήσεις.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προφανώς και αφορά έμμεσα τον Παναθηναϊκό ο οποίος διαρρέει συζητήσεις με την πλευρά του Ισπανού που πολιορκείται από αρκετές ακόμα ομάδες και θα λάβει την τελική του απόφαση αφού αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του αλλά και το πλάνο που θα του προσφέρει ο κάθε σύλλογος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς