21.4 C
Athens

Ο Ποτσέκο ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού κι απάντησε με… αινίγματα

Ο Ιταλός τεχνικός παρουσιάζεται ως πρώτο φαβορί για τη διαδοχή του Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο πάντως να κρατά κλειστά τα χαρτιά για το μέλλον του και για την ώρα να επικεντρώνεται στην εθνική Ιταλίας

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση προπονητή με φόντο τη συνέχεια της σεζόν και το χτίσιμο της επόμενης, μετά τη οριστική απόφαση για το πρόωρο «διαζύγιο» με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος διεκδικεί και θα λάβει αποζημίωση ύψους 750.000 ευρώ.

Οριστικό: Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ράντονιτς

Ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί ήδη παρελθόν για τους Πράσινους μετά από μόλις 7 μήνες στην Ελλάδα με τον τραγικό απολογισμό των 23 νικών και 20 ηττών, με το «τριφύλλι» να εστιάζει το βλέμμα του στην αγορά προπονητών για μία «νέα εποχή».

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο της εθνικής Ιταλίας είναι αυτός που γράφτηκε έντονα στα ρεπορτάζ για το μέλλον στον πράσινο πάγκο, ωστόσο ο ίδιος σε δηλώσεις του δεν θέλησε να δώσει απαντήσεις, δίχως πάντως να διαψεύσει τις επαφές.

Συγκεκριμένα, ενόψει των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ιταλία, είπε:

«Είμαι ήδη σε μπελάδες αυτή την εβδομάδα γιατί πρέπει να φροντίσω αυτά τα παιδιά να τιμήσουν την μπλε φανέλα, οπότε δεν έχω χρόνο να σκεφτώ άλλα πράγματα αυτή την στιγμή».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς