25.3 C
Athens

Οριστικό: Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ράντονιτς

Τίτλοι τέλους στη σύντομη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Σέρβο τεχνικό: Ο Δ. Γιαννακόπουλος τον «τελείωσε» μετά την 11η σερί ήττα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θα κληθεί να ξοδέψει ένα μεγάλο ποσό για την αποζημίωσή του

Οριστικοί τίτλοι τέλους μπαίνουν στη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Η «πράσινη» ΚΑΕ θα κληθεί να πληρώσει μία παχυλή αποζημίωση στον Σέρβο τεχνικό που διεκδικεί όλα τα χρήματα του κλειστού διετές συμβολαίου του, το οποίο έμεινε στα χαρτιά καθότι η θητεία του στην Ελλάδα διήρκησε μόλις 7 μήνες.

Μετά τον Άντριους, «προκλητικός» και ο Ράντονιτς: Ζητάει κι αυτός τα λεφτά του για να φύγει από τον ΠΑΟ!

H απόφαση του «τριφυλλιού» για την αποδέσμευση του Ράντονιτς ήταν ειλημμένη και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να γίνει κι επίσημη.

Με τον τραγικό απολογισμό των 23 νικών και 20 ηττών στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Σέρβος αποχωρεί ως ένας από τους πλέον αποτυχημένους προπονητές στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα λάβει ένα ποσό κοντά στις 750.000 ευρώ ως αποζημίωση για τον καιρό που εργάστηκε στην Ελλάδα. Με λίγα λόγια ολόκληρο τον φετινό του μισθό (500.000 ευρώ) συν το 50% της επόμενης σεζόν (250.000).

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς