26.1 C
Athens

Ξέσπασμα Λουτσέσκου: Είναι ντροπή η πίεση στον διαιτητή στο ημίχρονο, πρέπει να παρέμβει η λίγκα

Έξαλλος ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ και αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στις διαιτητικές αποφάσεις, τονίζοντας πως η Ένωση ήταν επιθετική στα μαρκαρίσματα της, ενώ υπήρχε από μεριάς της πίεση προς τους διαιτητές και θα πρέπει να παρέμβει η λίγκα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο θριαμβευτής στο ντέρμπι των Δικεφάλων, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Ραζβάν Λουτσέσκου από το να μιλήσει για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε πως η σημερινή κατάσταση ήταν ντροπιαστική και πως πρέπει να παρέμβει η λίγκα.

Παράλληλα τόνισε πως ελπίζει να σταματήσουν αυτές οι αποφάσεις εναντίον της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ποια ήταν τα κυριότερα στοιχεία που είχε ο ΠΑΟΚ και τι σημαίνει αυτή η νίκη;

«Ήταν ένα παιχνίδι με καλό πνεύμα και μαχητικό, είχαμε συγκέντρωση σε κάθε σημείο του αγώνα, κάθε λεπτομέρεια, καταπληκτική αντίδραση, μαχητικό πνεύμα και θέληση να πάρουμε το ματς. Αυτό που σημαίνει είναι τρεις βαθμοί.

Δεν μπορώ να χαρώ αυτή τη νίκη καθώς αυτά που συνέβησαν στο ημίχρονο, αυτή η πίεση, αυτή η ντροπή στη διάρκεια την ανάπαυλα, είχε ως αποτέλεσμα να μας δώσουν μόνο ένα φάουλ στο δεύτερο μέρος, σε μια ομάδα που είναι αρκετά μαχητική, αυτός ο αριθμός των φάουλ σε βάζει να κάνεις πίσω.

Είναι ντροπή πρέπει να σταματήσουν. Φανταστείτε τι γίνεται στο στάδιο της ΑΕΚ. Θα πρέπει να παρέμβει η λίγκα. Δεν μπορώ να το χαρώ. Αυτό που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο μετά την πίεση στον διαιτητή είναι ντροπή. Είναι κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ είναι μια καταπληκτική ομάδα, με καλούς παίκτες και προπονητή και ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτά έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας φανταστείτε τι μπορεί να συμβαίνει στην Αθήνα. Δεν έχω λόγια».

Για το κομμάτι της ψυχολογίας και αν είναι ικανή να δώσει έξτρα ώθηση ενόψει των playoffs μετά τα όσα έγιναν στην Τρίπολη;

«Έχω μιλήσει ήδη για αυτό. Τρεις βαθμοί συνεχίζουμε μπροστά».

Για τον Κωνσταντέλια και την πάσα που έβγαλε;

«Ξέρουμε όλοι μας πως είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Έκανε ένα τεράστιο παιχνίδι αλλά όλοι έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες στη θέση τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Μπόρεσαν και προσπέρασαν την αναστάτωση και τη σύγχηση με τις διαιτητικές αποφάσεις. Ελπίζω να σταματήσουν κάποια στιγμή αυτές οι αποφάσεις εναντίον μας αλλά μάλλον ελπίζω λανθασμένα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς