25.3 C
Athens

Ουνιόν – Σάλκε 0-0: Κόλλησε κόντρα στην ουραγό και δεν προσπέρασε την Μπάγερν

Η Ουνιόν Βερολίνου δεν εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Μπάγερν και έμεινε στο 0-0 με την ουραγό της βαθμολογίας Σάλκε, η οποία πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στη μάχη που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ουραγός Σάλκε έμεινε για τέταρτο παιχνίδι αήττητη και μάλιστα με το ίδιο ακριβώς σκορ, αφού πριν το σημερινό αποτέλεσμα είχαν προηγηθεί άλλες τρεις ισοπαλίες με 0-0 για τους Βασιλικούς Μπλε.

Η Ουνιόν από την πλευρά της ζαλίστηκε μπροστά στην ευκαιρία της κορυφής και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το μεγάλο δώρο της Μπάγερν Μονάχου και να την ξεπεράσει στη βαθμολογία, με τις δύο ομάδες όμως να ισοβαθμούν πλέον στην κορυφή με 43 βαθμούς

Η σκληροτράχηλη Σάλκε έβαλε πολλά προβλήματα στην Ουνιόν και όχι απλά τη δυσκόλεψε από το να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά την κράτησε και στο μηδέν, αντιμετωπίζοντας την με σκληρό τρόπο ο οποίος έκοβε τον ρυθμό όπου χρειαζόταν.

Στο πρώτο μέρος η Ουνιόν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή των φιλοξενούμενων και οι περισσότερες φάσεις της προερχόταν από σουτ εκτός περιοχής, με τον Φέρμαν να έχει απάντηση όπου χρειάζεται.

Στο δεύτερο μέρος μάλιστα, η Σάλκε κατάφερε να πάρει στο μεγαλύτερο διάστημα την μπάλα στα πόδια της και να βραχυκυκλώσει εντελώς τους γηπεδούχους. Η Ουνιόν ανέβασε την απόδοση της μετά το 70′, δημιούργησε κάποιες στιγμές απειλής, αλλά δεν βρήκε ποτέ τη μεγάλη φάση και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 17/2 

Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 1-0 (88′ Γένσεν)

Σάββατο 18/2

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν 3-2 (13′ Στιντλ, 55′ Χόφμαν, 84′ Τουράμ / 35′ Τσούπο Μότινγκ, 90+3′ Τελ)

Βόλφσμπουργκ – Λειψία 0-3 (14′ Φόρσμπεργκ, 85′ Λάιμερ, 90+2′ Ζόμποζλαϊ)

Μπόχουμ – Φράιμπουργκ 0-2 (39′ Γκρέγκοριτς, 51′ Χέλερ)

Στουτγκάρδη – Κολωνία 3-0 (9′ Ντίας, 59′ Σόσα, 74′ Κουλιμπαλί)

Άινταρχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης 2-0 (8′ Φριντλ αυτ. 52′ Κόλο Μουανί)

Κυριακή 19/2

Ουνιόν Βερολίνου – Σάλκε 0-0

Ντόρτμουντ – Χέρτα (18:30)

Λεβερκούζεν – Μάιντς (20:30)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς