17.7 C
Athens

Βόκολος: Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, έχουμε δρόμο μπροστά μας

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών έμεινε ο Λεωνίδας Βόκολος παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Το ντεμπούτο του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο της Λαμίας δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, αφού οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν άνετα από την πόλη της Φθιώτιδας.

Λαμία – Ολυμπιακός 0-3: Καταιγιστικός Θρύλος πριν το ντέρμπι αιωνίων! (vid)

Παρόλα αυτά ο Έλληνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ενώ τόνισε πως η Λαμία έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι για πρώτο παιχνίδι σε αρκετά μεγάλο μέρος του παιχνιδιού προσπάθησαν τα παιδιά. Είχαμε ενέργεια στο πρώτο μισάωρο, ήμασταν καλά και βγήκαμε στην κόντρα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα, κατάφερε να το διαχειριστεί. Το δεύτερο μέρος ήταν πιο δύσκολα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίζουμε, έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας».

Για τις αλλαγές που έκανε βάζοντας επιθετικούς: «Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Οι αλλαγές είναι πάντα για το καλό της ομάδας. Προσπαθούμε να το κάνουμε. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους».

Για τη συνέχεια και τι πρέπει να αλλάξει η Λαμία: «Θα πρέπει να έχουμε σε μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού την ενέργεια και τη συγκέντρωσή μας. Ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες, αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου για πέντε λεπτά, είναι πολύ πιθανό να το πληρώσεις, όπως κατά τη γνώμη μου συνέβη και σήμερα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Τα παιδιά δείχνουν διάθεση. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, δεν έχει τελειώσει τίποτα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς