19.8 C
Athens

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Χασάν για τον Ατσού: «Σπουδαίο άτομο με χρυσή καρδιά, τρομακτική η ζωή»

Ο Αιγύπτιος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού διατηρούσε δυνατούς δεσμούς φιλίας με τον αδικοχαμένο Γκανέζο φορ και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του μας γεμίζει συναισθήματα, απ' αυτά που όλοι απεύχονται να ζήσουν...

Η -επιβεβαιωμένη πλέον- είδηση του τραγικού θανάτου του Κριστιάν Ατσού κάτω από τα ερείπια του φονικού σεισμού στην Τουρκία έχει βυθίσει στη θλίψη άπαντες στον χώρο του ποδοσφαίρου, με τον Γκανέζο άλλοτε επιθετικό των Τσέλσι και Νιούκαστλ να εντοπίζεται νεκρός σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την αποφράδα εκείνη ημέρα, που προκάλεσε τον θάνατο σε περισσότερους από 45.000 ανθρώπους σε Τουρκία και Συρία.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, που είχε αγωνιστεί μαζί με τον Ατσού στο πρόσφατο παρελθόν, αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη μέσω ενός συγκινητικού κειμένου, που ραγίζει καρδιές και συνάμα είναι τόσο ωμό, τόσο αληθινό, που μας… τρομάζει.

Συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος φορ της Κόνιασπορ έγραψε: «Ένα σπουδαίο άτομο, με χρυσή καρδιά, πάντα χαμογελαστός και πάντα εκεί για την οικογένεια και τους φίλους. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου, δεν θα ξεχαστείς ποτέ.

Ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, από έναν σεισμό που κατέστρεψε πόλεις και σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους.

Αυτή είναι η ζωή! Τρομακτική, ευμετάβλητη, όπου τίποτα δεν είναι μόνιμο»…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς