18.7 C
Athens

Θρήνος στο ποδόσφαιρο: Ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του φονικού σεισμού ο Ατσού

Αυτό που δεν θέλαμε να πιστέψουμε, δυστυχώς είναι αλήθεια: Τραγικό θάνατο κάτω από τα συντρίμμια του φονικού σεισμού στην Τουρκία βρήκε ο Γκανέζος άλλοτε επιθετικός των Τσέλσι και Νιούκαστλ, καθώς το άψυχο σώμα του βρέθηκε σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την αποφράδα εκείνη ημέρα

Η είδηση που δεν θέλαμε ούτε να πιστέψουμε, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/2).

Ο άλλοτε παίκτης της Τσέλσι και της Νιουκάστλ που το τελευταίο διάστημα αγωνιζόταν στην Τουρκία με τη φανέλα της Χατάισπορ, Κριστιάν Ατσού, δεν βρίσκεται στη ζωή, καθώς ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του φονικού σεισμού στην Τουρκία σχεδόν δύο εβδομάδας μετά τις προσπάθειες εντοπισμού του.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε κι αυτή τη φορά είναι διασταυρωμένη από τον μάνατζερ του Γκανέζου ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπήρξε και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Ο Κριστιάν Ατσού βρέθηκε και πέθανε με τραγικό τρόπο», ήταν η ανατριχιαστική δήλωσε μέσω Twitter του μέχρι πρότινος εκπροσώπου του, με την είδηση να σκορπά θλίψη στον χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αλλά και στην κοινωνία της Τουρκίας, που πλέον μετρά σχεδόν 30.000 απώλειες ανθρώπων από τον φονικό σεισμό.

Τραγική ειρωνεία ότι λίγες ώρες πριν τον σεισμό στην Τουρκία, ο Ατσού ήταν ο ήρωας της Χατάισπορ με γκολ στο 97′ κόντρα στην Κασίμπασα. Ένα γκολ που η μοίρα ήθελε να είναι και το τελευταίο του…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς