19 C
Athens

Η Μακάμπι φεύγει από τη φυσική της έδρα για τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την 3η του ευρωπαϊκή κούπα στο βόλεϊ Ανδρών έπειτα από τη μαγική πρόκριση στους διπλούς τελικούς του Challenge Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Ισραηλινοί για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα (και της ίδιας της ομάδας προφανώς) θα αγωνιστούν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο γήπεδό τους σε περίπου 20 μέρες βάσει του προγραμματισμού της CEV (Τετάρτη 8 Μαρτίου).

Η ζήτηση για τα εισιτήρια θα είναι μεγάλη για αυτό και οι άνθρωποι της Μακάμπι αποφάσισαν να μην παραμείνουν στη φυσική τους έδρα (Hadar Yosef) για τον πολύ μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό – παρά την τεράστια δυναμική που έχει εκεί μέσα ο σύλλογος – ενώ παράλληλα τίθεται ζήτημα ασφαλείας.

 

Έτσι, η ομάδα του Γκαλ Γκαλίλι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στη Shlomo Group Arena (εν αναμονή και των ανακοινώσεων και του τρόπου διάθεσης των εισιτηρίων) με το sold out να θεωρείται… δεδομένο από συνολικά 3.500 φιλάθλους (εισιτήρια αναμένεται να δοθούν και στους Ερυθρόλευκους).

Σημειώνεται πως η Μακάμπι επιθυμούσε και το Yad Eliyahu ωστόσο είναι προγραμματισμένος την ίδια μέρα ο αγώνας της ομάδας μπάσκετ με τη Φενέρμπαχτσε στη EuroLeague.

Η τιμή των εισιτηρίων για τον πρώτο τελικό θα κυμανθεί από 5,5 ως 8 ευρώ σε μια προσπάθεια του συλλόγου να υπάρξουν έσοδα και να καλυφθεί ένα μέρος των εξόδων από την πορεία στη διοργάνωση (άλλωστε η CEV περισσότερο πληρώνεται για τη συμμετοχή μιας ομάδας παρότι πληρώνει).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς