19.1 C
Athens

Παναθηναϊκός: Οι Ιταλοί θεωρούν σχεδόν σίγουρη την πρόσληψη Ποτσέκο για τον πάγκο των Πρασίνων

Τα ιταλικά ΜΜΕ επιμένουν και κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές του Παναθηναϊκού με τον Τζανμάρκο Ποτσέκο, τη στιγμή που ο Ράντονιτς εξακολουθεί να βρίσκεται στον πάγκο των Πρασίνων για το Final-8 του Κυπέλλου

Σχεδόν «τελειωμένη» παρουσιάζουν την πρόσληψη του Τζανμάρκο Ποτσέκο από τον Παναθηναϊκό στην Ιταλία, καθώς αρκετά γνωστά ΜΜΕ της χώρας κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές των δύο πλευρών που τα έχουν βρει ήδη στο οικονομικό κομμάτι.

Αυτό τουλάχιστον μεταφέρουν οι Ιταλοί, με τη διοίκηση των Πρασίνων να τηρεί σιγή ιχθύος αλλά δεδομένα τις φήμες να έχουν φτάσει στα αυτιά του Ράντονιτς, ανήμερα του προημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Όπως φαίνεται, ο Δ. Γιαννακόπουλος έχει προχωρήσει αθόρυβα το θέμα του διαδόχου του Ράντονιτς, ο οποίος όπως όλα δείχνουν… μετρά ώρες στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» ανεξαρτήτου κατάληξης στην τελική φάση του Κυπέλλου.

Μένει να φανεί αν όλες οι παραπάνω θεωρίες με βάση τα τελευταία ρεπορτάζ των Ιταλών επιβεβαιωθούν μέσα στις επόμενες ώρες, με τον Ποτσέσκο πάντως να ζητά αυστηρά συμβόλαιο 2+1 ετών, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός φέρεται να του προσφέρει 1+1.

Πάντως, από την Πέμπτη η ιταλική Ομοσπονδία έχει ανάψει το πράσινο φως για την πρόσληψη του Ποτσέσκο, παράλληλα με τη δουλειά του στην εθνική ομάδα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς