23.2 C
Athens

Τζουλιάνι: Μεγάλη νίκη και ανατροπή, παραμένουμε προσγειωμένοι και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά

Ο μάγκας Ολυμπιακός πέτυχε μία ονειρική – ασύλληπτη – ιστορική ανατροπή στην έδρα του Παναθηναϊκού και βρίσκεται στους τελικούς του Challenge Cup, όπου μέσα στον Μάρτιο (8-15) θα διεκδικήσει την τρίτη ευρωπαϊκή κούπα της ιστορίας του κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ομαδάρα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι παρότι είχε στην πλάτη της την ήττα με 1-3 στο Ρέντη και έχασε το πρώτο σετ απέναντι στον Παναθηναϊκό, έφτασε σε ένα ασύλληπτο κατόρθωμα και με το επιβλητικό 4-1 μέσα στο Μαρούσι «σκότωσε» τους Πράσινους για να… κλέψει το εισιτήριου του τελικού, με τον πιο επικό τρόπο!

Ολυμπιακός: Θρυλική υποδοχή για τη θριαμβεύτρια ομάδα του Τζουλιάνι στο Ρέντη! (pics)

Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού, ο Ιταλός αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας δήλωσε χαρούμενος για μία «μεγάλη νίκη» και «μεγάλη ανατροπή», όπως τη χαρακτήρισε», ωστόσο ξεκαθάρισε πως άπαντες παραμένουν προσγειωμένοι ενόψει των δύο τελικών με τους Ισραηλινούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζουλιάνι:

«Μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αυτή τη στιγμή, είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους, ότι έχουμε και τους τελικούς να παίξουμε. Μεγάλη εμφάνιση, μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο, μένουμε προσγειωμένοι και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς