17.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Θρυλική υποδοχή για τη θριαμβεύτρια ομάδα του Τζουλιάνι στο Ρέντη! (pics)

Η νύχτα... μέρα έγινε στο Ρέντη για τους Ερυθρόλευκους ΜΑΓΚΕΣ του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, μετά την ασύλληπτη πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup με σπουδαία ανατροπή στην έδρα του Παναθηναϊκού

Ο μάγκας Ολυμπιακός πέτυχε μία ονειρική – ασύλληπτη – ιστορική ανατροπή στην έδρα του Παναθηναϊκού και βρίσκεται στους τελικούς του Challenge Cup, όπου μέσα στον Μάρτιο (8-15) θα διεκδικήσει την τρίτη ευρωπαϊκή κούπα της ιστορίας του κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-4: Ερυθρόλευκο έπος, ο Θρύλος διέσυρε τους Πράσινους και θα διεκδικήσει την 3η ευρωπαϊκή κούπα του!

Η ομαδάρα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι παρότι είχε στην πλάτη της την ήττα με 1-3 στο Ρέντη και έχασε το πρώτο σετ απέναντι στον Παναθηναϊκό, έφτασε σε ένα ασύλληπτο κατόρθωμα και με το επιβλητικό 4-1 μέσα στο Μαρούσι «σκότωσε» τους Πράσινους για να… κλέψει το εισιτήριου του τελικού, με τον πιο επικό τρόπο!

Εκατοντάδες φίλαθλοι των Πειραιωτών έδωσαν βροντερό «παρών» στο Ρέντη το απόγευμα της Πέμπτης (16/2) για την υποδοχή των θριαμβευτών, με το κλίμα να είναι πανηγυρικό και τους παίκτες να το χαίρονται σαν μικρά παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς