23.2 C
Athens

Ο Μπαλτάκος έστειλε το μήνυμα: Συγνώμη από την ΚΕΔ στον ΠΑΟΚ, σπίτια τους οι διαιτητές!

Σε ένα πρωτάθλημα όπου έχουν γίνει εγκλήματα κατά συρροή, η ΚΕΔ της ΕΠΟ απολογήθηκε στον ΠΑΟΚ και όχι στα αμέτρητα «θύματα» που έχουν αφήσει πίσω τους ο Παναθηναϊκός (κατά κύριο λόγο) αλλά και η ΑΕΚ...

Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο διαβόητο σκάνδαλο Καλπαζίδη (ο οποίος παραμένει άφαντος εδώ και χρόνια). Για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε, επιβραβεύτηκε – με τις ευλογίες και της ΑΕΚ – με την καρέκλα του προέδρου της ΕΠΟ.

Σήμερα, Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023, η ΕΠΟ του Μπαλτάκου επιβεβαίωσε ποιος κάνει κουμάντο στα πράγματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζήτησε… ταπεινά συγνώμη για το «λάθος» στη φάση του 2-2 του Αστέρα Τρίπολης και ξεκαθάρισε πως οι διαιτητές του VAR Τζήλος και Καλαμπόκης αλλά και ο βοηθός Σινιοράκης «αποσύρονται από τα επίσημα καθήκοντά τους»! Σε ένα πρωτάθλημα που έχουν γίνει εγκλήματα κατά συρροή, η ΚΕΔ της ΕΠΟ απολογήθηκε στον ΠΑΟΚ και όχι στα αμέτρητα «θύματα» που έχουν αφήσει πίσω τους ο Παναθηναϊκός (κατά κύριο λόγο) και η ΑΕΚ

ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Όπου Γιάννης (Παπαδόπουλος) και «εξυγίανση», φάουλ για… φυλακή πριν το πέναλτι και την αποβολή! (vid)

Διαβάστε την ανακοίνωση-μνημείο της ΚΕΔ:

«Ο VAR manager και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θεωρούν σκόπιμο και αναγκαίο να διευκρινίσουν το περιστατικό στο 90+3’. Μετά από μια εις βάθος ανάλυση της κατάστασης είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε λάθος από τον Βοηθό Διαιτητή κατά την κρίση του εάν ένας παίκτης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ που είτε παρενέβαινε στο παιχνίδι είτε στον αντίπαλο.

Μετά από σκόπιμη απόκρουση του τερματοφύλακα, η μπάλα έφυγε προς τη σημαία του κόρνερ και το VAR/AVAR ερμήνευσε εσφαλμένα ότι σε αυτό το σημείο η ανάπτυξη επιθετικής προσπάθειας είχε τελειώσει.

Οι Διαιτητές του VAR και ο Βοηθός Διαιτητής ζητούν συγνώμη για τα λάθη τους κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης στιγμής του αγώνα. Ως αποτέλεσμα, η ΚΕΔ έχει αποσύρει τους εμπλεκόμενους διαιτητές του αγώνα από τα επίσημα καθήκοντά τους και θα παραμείνουν στη διάθεση της επιτροπής».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς