21.9 C
Athens

Ο Ιντάλγκο ανέβασε video με τα επεισόδια στον Άγιο Θωμά: «Θλιβερή μέρα, απογοητεύσαμε το άθλημα»

Στο υλικό που ανέβασε ο παίκτης του Ολυμπιακού αποτυπώνονται χαοτικές σκηνές την ώρα που οι ομάδες έκαναν ζέσταμα, με τις εικόνες να εκθέτουν τον Παναθηναϊκό που προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στην Αστυνομία

Νέα ανάρτηση αγανάκτησης έκανε στο twitter για όσα έγιναν χθες στο κλειστό του Αγίου Κοσμά και οδήγησαν σε αναβολή της αναμέτρησης – που θα διεξαχθεί σήμερα – έκανε ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, αναφέροντας πως το άθλημα απέτυχε.

Δακρυσμένος ο Ιντάλγκο: «Φριχτός ο πόνος στα μάτια μου, είναι αθλητισμός και όχι πόλεμος»

Ο δεύτερος ημιτελικός του Challenge Cup ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί σήμερα, καθώς η χθεσινή αναμέτρηση οδηγήθηκε σε αναβολή μετά από επεισόδια ανάμεσα σε φίλους των Πρασίνων και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Μετά τη χθεσινή του ανάρτηση που μαρτυρούσε τις επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο, ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο επανήλθε και έδειξε τη θλίψη του και την αγανάκτηση του για τα άσχημα γεγονότα.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από το κλειστό του Αγίου Θωμά και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η χθεσινή ημέρα ήταν θλιβερή. Στο υλικό που ανέβασε ο Ιντάλγκο αποτυπώνονται τα σοβαρότατα επεισόδια που έλαβαν χώρα μέσα στο γήπεδο, με την εικόνα να μιλά από μόνη της για την ευθύνη του Παναθηναϊκού και των οπαδών του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Ήταν μια θλιβερή μέρα για το άθλημα! Εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε όλους όσους τραυματίστηκαν βαριά. Έξω από το γήπεδο έχουμε όλοι οικογένειες και δεν το θέλω για κανέναν σε αυτόν τον κόσμο, ούτε για αυτήν ή την επόμενη γενιά!

Αποτύχαμε στο άθλημα».

Λίγο αργότερα ο Κουβανός επανήλθε με ακόμη μία ανάρτηση, για να συμπληρώσει:

«Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Απογοητεύσαμε το άθλημα. Όσο κι αν μου αρέσει να παίζω βόλεϊ, υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Πάντα ήθελα να παίζω επαγγελματικό βόλεϊ για την ευχαρίστηση και την ευτυχία που έφερνε στη ζωή μου και να εμπνεύσω άλλους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς