17.7 C
Athens

Δακρυσμένος ο Ιντάλγκο: «Φριχτός ο πόνος στα μάτια μου, είναι αθλητισμός και όχι πόλεμος»

Ο Κουβανός ακραίος του Ολυμπιακού ανέβασε φωτογραφία γεμάτος δάκρυα μετά τη ρίψη δακρυγόνων στο κλειστό του Αγίου Θωμά (επεισόδια οργανωμένων του Παναθηναϊκού και της Αστυνομίας) και τόνισε πως πρόκειται για αθλητισμό και όχι πόλεμο

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Challenge Cup ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έπειτα από εντολή της Αστυνομίας για εκκένωση στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Επεισόδια διαδραματίστηκαν ανάμεσα σε οργανωμένους του Παναθηναϊκού και την Αστυνομία με τις δύο ομάδες να φεύγουν τα αποδυτήρια έπειτα από χρήση δακρυγόνων και τον Σαλβαδόρ Ιντάλγκο του Ολυμπιακού να ανεβάζει φωτογραφία δακρυσμένος και συγκλονισμένος από τα όσα βλέπει.

«Τι πάει λάθος εδώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαστε εκτός του γηπέδου επειδή αυτοί εκεί έξω πετούν δακρυγόνα. Τα μάτια μου, τα μάτια μας. Δεν μπορούμε να δούμε καλά, τα πρώτα 10-15 λεπτά ήταν ο πιο φρικτός πόντος που έχω νιώσει στα μάτια μου. Ο Θεός να ευλογήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι αθλητισμός, όχι πόλεμος», ανέφερε στο μήνυμά του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς