26.1 C
Athens

Λουτσέσκου: Το παιχνίδι με τον Αστέρα αντικατοπτρίζει τη σεζόν μας

Τη σεζόν που διανύει ο ΠΑΟΚ αντικατοπτρίζει το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του, αφού δέχθηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και έχασε μια νίκη που κρατούσε στα χέρια του.

Αστέρας – ΠΑΟΚ 2-2: Κάζο για τον Δικέφαλο του Βορρά, οι Αρκάδες γράπωσαν βαθμό με δύο γκολ στο φινάλε!

Μετά το τέλος του ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι αντικατοπτρίζει την εικόνα που έχει η ομάδα του σε όλη τη σεζόν, αναφέροντας πως είναι κρίμα να χάνει βαθμούς ο Δικέφαλος σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε ένα παιχνίδι που για 90 λεπτά ήταν στην κατοχή μας. Κάναμε ένα λάθος και παραχωρήσαμε ένα πλάγιο άουτ, που δεν θα έπρεπε να το παραχωρήσουμε εκείνη τη στιγμή. Το σημερινό παιχνίδι αντικατοπτρίζει τη σεζόν μας.

Είχαμε λάθος τοποθέτηση και δεχθήκαμε μία σέντρα που οδήγησε στο γκολ. Ήμασταν 1-2 μπροστά κι υπό τον φόβο να χαθεί η νίκη κάναμε ακόμα ένα λάθος και το πληρώσαμε. Το κάθε παιχνίδι είναι ένα μάθημα, για το μέλλον θα φανεί πολύ χρήσιμο σίγουρα.

Είναι κρίμα πραγματικά να έχουμε χάσει τέτοιους βαθμούς, είχαμε την κατοχή μας και δεν μπορέσαμε με το 1-2 να διαχειριστούμε το παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς