15 C
Athens

Μάντζιος: Ήταν ένα τρελό παιχνίδι, δείξαμε πως δεν τα παρατάμε

Ως ένα τρελό παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Άκης Μάντζιος.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο, καθώς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει τον βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αστέρας – ΠΑΟΚ 2-2: Κάζο για τον Δικέφαλο του Βορρά, οι Αρκάδες γράπωσαν βαθμό με δύο γκολ στο φινάλε!

Μετά το τέλος του ματς ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε το παιχνίδι τρελό, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν κακή ακόμη και στο σημείο που ήταν πίσω με δύο τέρματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εξέλιξη του αγώνα είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Ξεκινήσαμε πολύ νωχελικά και ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Δώσαμε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να προηγηθεί. Είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι με πολλές φάσεις. Δεν τα παρατήσαμε και σώσαμε το παιχνίδι από την ήττα».

Όσο για το αν πίστευε μετά το 0-2 πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει κάτι: «Όταν ήταν το σκορ στο 0-2 και το παιχνίδι έχει φτάσει στο 85′ τότε απλώς κάνεις μια προσπάθεια να αλλάξεις πράγματα, μήπως βρεις ένα γκολ και μετά να ρισκάρεις πιέζοντας. Αυτό κάναμε. Δείξαμε πως δεν τα παρατήσαμε. Βρήκαμε το γκολ που θέλαμε και ευτυχήσαμε να βάλουμε άλλο ένα. Δείξαμε αγωνιστικότητα. Η ομάδα δεν ήταν κακή και στο 0-2. Παίζαμε με έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο και κρατάμε τον βαθμό που πήραμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς