16.8 C
Athens

Λαμία: Παρελθόν ο Σάββας Παντελίδης

Παρελθόν από τον πάγκο της Λαμίας αποτελεί ο Σάββας Παντελίδης. Η ήττα από τον ΟΦΗ ήταν καθοριστική σχετικά με το μέλλον του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της Λαμίας.

Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις εξελίξεις που προανήγγειλε ο ίδιος μετά το τέλος του ματς.

Παντελίδης: Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και θα το κάνω εγώ

Η Λαμία συνεχίζει να βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας και ο Σάββας Παντελίδης αποκάλυψε στη συνέντευξη τύπου πως υπάρχει κοινή απόφαση του ίδιου και των ανθρώπων της ομάδας να μην συνεχίσουν μαζί την προσπάθεια για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, ενώ λίγη ώρα αργότερα εκδόθηκε η ανακοίνωση από τον σύλλογο.

«Μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” και την ήττα της ομάδας μας από τον ΟΦΗ, η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 και ο προπονητής Σάββας Παντελίδης, ύστερα από συζήτηση, από κοινού συμφώνησαν στην λύση της συνεργασίας τους.

Η ΠΑΕ Λαμία τον ευχαριστεί για την συνεργασία όπως επίσης και τους άμεσους συνεργάτες του, Άκη Βάβαλη, Περικλή Παπαπαναγή και Θωμά Γιαννιτόπουλο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους και την προσωπική τους ζωή», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς