17.3 C
Athens

Λαμία – ΟΦΗ 1-4: Επιθετικό κρεσέντο κόντρα στους ανήμπορους ουραγούς (vid)

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο ΟΦΗ στην πόλη της Λαμίας, της οποίας επικράτησε με 1-4 και την άφησε για μία ακόμη αγωνιστική στον πάτο της βαθμολογίας.

 

Οι Κρητικοί επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και έκαναν μόνο ένα πράγμα διαφορετικό σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδι. Εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα τέσσερις φορές!

Η Λαμία υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα της και παραμένει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και στον πάτο της βαθμολογίας.

Ο ΟΦΗ μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 8ο λεπτό. Μπάκιτς και Τοράλ έπαιξαν εξαιρετικά το ένα δύο, με τον δεύτερο να βρίσκεται φάτσα από την εστία και να πλασάρει σωστά για το 0-1.

 

Μετά το γρήγορο γκολ των Κρητικών, η Λαμία πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε κάποιες φάσεις μπροστά από την εστία του Μανδά. Καλύτερη αυτή του 34ου λεπτού, όταν το πλασέ του Μαρτίνεθ μετά από γύρισμα του Αμπάντα κόντραρε και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Κι αφού δεν ήρθε το 1-1 ήρθε το 0-2. Ο Μπάκιτς από δημιουργός έγινε σκόρερ, αξιοποιώντας εξαιρετικά την μπαλιά του Λάρσον και πλασάροντας σωστά για το 0-2 στο 43′.

 

Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε πιο πολύ διαδικαστικού χαρακτήρα, με τη Λαμία να είναι έρμαιο στις ορέξεις του ΟΦΗ, ο οποίος κατάφερε να βρει ακόμη δύο τέρματα.

Στο 61′ ο Ντιουσέ σούταρε εκτός περιοχής, ο Σαράνοφ αιφνιδιάστηκε και ουσιαστικά οι Κρητικοί σφράγισαν σε εκείνο το σημείο τη νίκη.

 

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λουίζ Φελίπε με το πρώτο του γκολ στη δεύτερη θητεία του στον ΟΦΗ. Ο Τοράρινσον γύρισε την μπάλα στον Βραζιλιάνο και αυτός πλάσαρε σωστά για το 0-4 στο 88′, αν και το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ πάνω στον Ισλανδό, αλλά στη συνέχεια μέτρησε μέσω… VAR.

 

Το μόνο που κατάφερε η Λαμία ήταν να μειώσει με τον Τσιλούλη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΛΑΜΙΑ – ΟΦΗ 1-4

Γήπεδο: Αθανάσιος Διάκος

Σκόρερ: 90+5′ Τσιλούλης / 8′ Τοράλ, 43′ Μπάκιτς, 61′ Ντιουσέ, 84′ Φιλίπε

Διαιτητής: Γκάμαρης

Κίτρινες: Σιμόν / Μεγιάδο, Περέα

ΛΑΜΙΑ (Παντελίδης): Σαράνοφ, Σιμόν (75′ Βασιλαντωνόπουλος), Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Πάβλοβετς (22′ Τσιλούλης), Αμπαντά, Τζανδάρης (46′ Νιούνιες), Σλίβκα, Ρόμανιτς (64′ Ασκόφσκι), Μαρτίνεθ, Βέργος (75′ Μανούσος)

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Βούρος, Μπαλογιάννης (60′ Θοράρινσον), Ντιουσέ, Μεγιάδο, Λάρσον, Μπάκιτς (76′ Φελίπε), Τοράλ (68′ Νέιρα), Γκρόνινγκ (60′ Μοσκέρα).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς