15.9 C
Athens

Ο Ολυμπιακός αναζητά το restart κόντρα στον Παναιτωλικό με οχτώ νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα

Οι Πειραιώτες ψάχνουν μία νίκη βάλσαμο για την ψυχολογία τους και ο Μίτσελ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει 8 αλλαγές σε σύγκριση με το ματς της περασμένης Πέμπτης στην ΟPAP Arena, με την άμυνα να ανανεώνεται πλήρως

Ο Ολυμπιακός αναζητά το restart κόντρα στον Παναιτωλικό ώστε να αφήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται πίσω του την βαριά ήττα από την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν, μέχρι αποδείξεως του εναντίου, να πορεύονται με τον Μίτσελ στο τιμόνι τους, παρά την έντονη κριτική που ασκείται στον Ισπανό τεχνικό τις τελευταίες ημέρες, μπαίνοντας ξανά σε κλίμα πρωταθλήματος για το ματς με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/2, 21:00).

Στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος από τον Οκτώβριο του 2022 και την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά η απόδοσή του δεν είναι τέτοια που να πείθει ότι μπορεί να φτάσει στην ανατροπή του σκηνικού. Τουλάχιστον για την ώρα, καθώς όσο μένει κοντά στην κορυφή, άλλο τόσο θα το πιστεύει.

Ολυμπιακός: Πρέπει να αποφύγει τον «εκτροχιασμό» γιατί η σεζόν δεν έχει τελειώσει

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ αναμένεται να αλλάξει τα 8/11 από την ενδεκάδα που ξεκίνησε στην OPAP Arena την περασμένη Πέμπτη, με την τετράδα της άμυνας να είναι αυτή που επηρεάζεται περισσότερο -και- λόγω απουσιών.

Η απόφαση του 59χρονου τεχνικού είναι να δώσει ανάσες σε Ντόη και Σωκράτη, με τον Οσεϊνού Μπα να επανέρχεται στο βασικό σχήμα έχοντας στο πλάι του κατά πάσα πιθανότητα τον Ρέτσο. Στα μπακ θα ξεκινήσουν οι Βραζιλιάνοι, Ραμόν και Ροντινέι, με τον Ρέαμπτσιουκ εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας.

Στο τέρμα θα επανέλθει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αντί του Τζολάκη που έπαιξε στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ στα χαφ το δίδυμο Εμβιλά – Χουάνγκ μάλλον δεν θα «σπάσει» ούτε τώρα, αν και ο Σαμασέκου παραμονεύει για μία θέση. Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται στην αποστολή σε αντίθεση με τον κουρασμένο Μπιέλ που έμεινε εκτός, αλλά όπως όλα δείχνουν θα μείνει ξανά στον πάγκο, με τον Κώστα Φορτούνη να προορίζεται για τη θέση στο «10» και τους Μασούρα – Γκάρι Ροντρίγκες στα άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή, το προβάδισμα έχει ξανά ο Μπακαμπού από τον Ελ Αραμπί.

Σέντρα στις 21:00 σε prime time ζώνη στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο οποίο θα βρεθούν και περίπου 100 φίλαθλοι των φιλοξενούμενων από το Αγρίνιο. Διαιτητής του αγώνα είναι ο Γκορτσίλας με VAR τον Τζοβάρα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς