22.9 C
Athens

Βαρούχας: Το χέρι του Παλάσιος πριν το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού και η… τσίχλα του Δανού ρέφερι (vid)

Ο Δανός διαιτητής του αγώνα στο Χαριλάου έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο χέρι του Παλάσιος σε φάση που προηγήθηκε του 1-2 και την οποία είδε μέχρι και ο Παναγιώτης Βαρούχας (μαζί με ένα σχόλιο για την ενοχλητική τσίχλα του Κριστόφερσεν)

Ο Παναθηναϊκός απέδρασε με ένα υπερπολύτιμο «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη και την έδρα του «ασθενή» Άρη, που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι ακόμα και μετά την απομάκρυνση Πάρντιου.

Οι Πράσινοι με ένα τυχερό γκολ του Παλάσιος στο 86ο λεπτό έφυγαν με τη νίκη από το Βικελίδης, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει διαφορετική τροπή αν ο Δανός ρέφερι (Κρίστοφερ Κριστόφερσεν) έβλεπε το πεντακάθαρο χέρι του Αργεντινού στη φάση που προηγήθηκε του 1-2 και στην οποία ο Άρης ζητάει δίκαια φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής του Μπρινιόλι.

Το είδε ακόμα και ο Παναγιώτης Βαρούχας, που βέβαια ξέχασε να συνδέσει το γεγονός ότι στην αμέσως επόμενη φάση το «τριφύλλι» κερδίζει το κόρνερ από το οποίο προήλθε το 1-2. Πάντως, το σχόλιο για την ενοχλητική και… προκλητική τσίχλα που μάσαγε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Δανός διαιτητής, δεν παρέλειψε να το κάνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς