19.7 C
Athens

Άρης: Η απουσία Μπράμπετς φέρνει την πρόωρη επιστροφή του Ενκουλού στη δράση

Τρεις μήνες μετά την τελευταία του παρουσία στην ενδεκάδα με τη φανέλα του Άρη, ο Καμερουνέζος στόπερ επιστρέφει για να καλύψει -ξανά- το ξαφνικό κενό που άφησε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς στα στόπερ

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου και θα απουσιάσει από το σημαντικό παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική στη Super League, εξέλιξη που φέρνει την πρόωρη επιστροφή Ενκουλού στη δράση ως παρτενέρ του Φαμπιάνο.

Ο Καμερουνέζος στόπερ έχει να αγωνιστεί με τα χρώματα του Άρη από τις 13 Νοεμβρίου όταν είχε επιλεχθεί από τον Άλαν Πάρντιου αντί του τιμωρημένου Μπράμπετς τότε και στο σήμερα θα κληθεί ξανά να καλύψει το μεγάλο κενό του Τσέχου, με την τελευταία του παρουσία σε επίσημο παιχνίδι να εντοπίζεται στις 27 Νοεμβρίου με την εθνική Καμερούν για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα, στο πλάνο του Τερζή για το μεσοεπιθετικό κομμάτι κόντρα στους Πράσινους τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Οι Ετέμπο και Νταρίντα θα βρίσκονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Πάλμα σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους και τους Ματέο Γκαρσία – Ιτούρμπε στα άκρα. Στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Σέντρα στις 20:00 στο Βικελίδης με διαιτητή τον Δανό Κριστόφερσεν, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής στη Super League 1.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς