18.8 C
Athens

Άρης: Απρόοπτο με Μπράμπετς που έμεινε εκτός με Παναθηναϊκό, μέσα ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Τσέχος στόπερ του Άρη κόπηκε από την αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Τερζή

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Άρη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Γιακούμπ Μπράμπετς να αισθάνεται ενοχλήσεις και να μένει εκτός αποστολής για το ντέρμπι. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που αποκτήθηκε πρόσφατα.

Με ένα δυσάρεστο γεγονός ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιακούμπ Μπράμπετς έμεινε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ο Τόλης Τερζής δεν υπολογίζει επίσης στους τραυματίες Σεϊκ Ντουκουρέ και Μάνου Γκαρθία. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ρουπ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς