15 C
Athens

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Ρόμπερτ Παλικούτσα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Αλλαγή πλάνου και αγωνιστικής κατεύθυνσης για τον Άρη: Με απόφαση του Θ. Καρυπίδη, ο 44χρονος Κροάτης, Ρόμπερτ Παλικούτσα, αναλαμβάνει άμεσα εξ' ολοκλήρου τον σχεδιασμό των Κιτρίνων, αρχής γενομένης από την αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ

Ο Άρης προχωρά άμεσα σε αλλαγή πλάνου και αγωνιστικής κατεύθυνσης.

Οι Κίτρινοι και πιο συγκεκριμένα ο διοικητικός τους ηγέτης, Θόδωρος Καρυπίδης, είδε ότι δεν γίνεται και κατά βάση δεν κάνει καλό στον σύλλογο να επωμίζεται ο ίδιος όλες τις ευθύνες (και) στον σχεδιασμό της ομάδας και οδηγήθηκε στην απόφαση να προσλάβει έναν  νέο τεχνικό διευθυντή, υπεύθυνο για την αξιολόγηση και ενδυνάμωση του ρόστερ, σχεδόν 4 χρόνια μετά το εγχείρημα με τον Άγγελο Χαριστέα.

Άρης: Στο ίδιο έργο θεατής με έναν κοινό παρονομαστή

Τα κλειδιά για την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος οι Θεσσαλονικείς τα δίνουν στον Κροάτη Ρόμπερτ Παλικούτσα, ο οποίος πιάνει άμεσα δουλειά.

Από το 2000 ως το 2014 ήταν ποδοσφαιριστής σε γερμανικές ομάδες, όπως η Σανκτ Πάουλι και η Φορτούνα Ντίσελντροφ. Στην τελευταία άρχισε και την παραγοντική καριέρα του, όπου για αρκετά χρόνια ήταν σε διάφορα διοικητικά πόστα. Το 2016 ανέλαβε διευθυντής ποδοσφαίρου στη Φορτούνα, ενώ το 2019 μετακόμισε στην Νυρεμβέργη αναλαμβάνοντας το πόστο του γενικού διευθυντή και του αθλητικού διευθυντή. Το καλοκαίρι του 2021 πήγε στην Ριέκα, όπου εργάστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς