23.7 C
Athens

Σάκκαρη: Χαρούμενη που κατάφερα να επιστρέψω στο τάι μπρέικ

Χαρούμενη για τον χαρακτήρα που έδειξε στο τέλος και φυσικά για τη νίκη δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκριση της στα ημιτελικά του τουρνουά του Λιντς.

Η Ελληνίδα τενίστρια λύγισε τη Βέκιτς και πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Λιντς.

Σάκκαρη – Βέκιτς 2-0: Ξόρκισε τον κακό της δαίμονα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιντς

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τη φιλία της με τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά και για την επιστροφή της στο τέλος στο τάι μπρέικ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις μια καλή σου φίλη, δεν μπορείς να πανηγυρίσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου όπως στους άλλους αγώνες. Η Βέκιτς άρχισε εξαιρετικά τη χρονιά, είχε ένα εκπληκτικό Australian Open, ήξερα ότι είναι σε καλή φόρμα. Με έχει κερδίσει πολλές φορές και είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις όταν είναι σε καλή κατάσταση».

Για το τι έκανε τη διαφορά και τη βοήθησε να πάρει τη νίκη:

«Νομίζω πως συνολικά έπαιξα καλά, ήμουν καλή από την baseline, σίγουρα έκανα και κάποια λάθη που δεν έπρεπε να κάνω, η επιλογή χτυπημάτων δεν ήταν η καλύτερη σε κάποιες στιγμές, ειδικά όταν σέρβιρα για το ματς.

Αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, ποτέ δεν μπορείς να κάνεις το τέλειο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενη που βρήκα τον τρόπο να νικήσω, ειδικά στο τέλος που κατάφερα να γυρίσω το τάι μπρέικ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς