16.9 C
Athens

Γιασικεβίτσιους: Δεν έχουμε συζητήσει με την Μπαρτσελόνα για το μέλλον, δεν εξαρτάται μόνο από εμένα

Στο περιθώριο των δηλώσεων του για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βίρτους Μπολόνια, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποκάλυψε πως δεν έχει γίνει ακόμη κάποια συζήτηση για το μέλλον του στην ομάδα, το οποίο όπως είπε δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν.

Ο Λιθουανός τεχνικός κάθεται στον πάγκο των Μπλαουγκράνα από το 2020 και με αφορμή πως το συμβόλαιο του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι έχει ξεκινήσει η συζήτηση στα ισπανικά Μέσα σχετικά με το μέλλον του.

Ο ίδιος ρωτήθηκε για το θέμα στις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τη Βίρτους Μπολόνια και αποκάλυψε πως δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση ακόμη και το θέμα δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάτε κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα ακόμα και η αλήθεια είναι ότι δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και να μην σκέφτομαι τι θα συμβεί στο μέλλον. Έχω βρεθεί ως παίκτης πολλές φορές σε αυτή τη θέση. Όταν κερδίζει τίτλους, όλοι είναι χαρούμενοι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς