21.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών αφιέρωσε την ευρωπαϊκή πρόκριση στα θύματα της Θύρας 7

Η 8η Φεβρουαρίου είναι μια πολύ μαύρη μέρα για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο αφού ξυπνούν μνήμες από την τραγωδία της Θύρας 7.

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού προκρίθηκε στα προημιτελικά του CEV Cup στην Τσεχία και αφιέρωσε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα στα θύματα της Θύρας 7.

«Αρχικά, η νίκη αυτή και η πρόκριση είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7. Η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερη για τον Ολυμπιακό. Παίξαμε και για αυτό! Εξαιρετική εμφάνιση κάτω από δύσκολες συνθήκες, γιατί ο αντίπαλος ήταν πολύ… πεινασμένος μετά την ήττα του στον τελευταίο αγώνα στο πρωτάθλημα τους. Προσπάθησαν να μας πιέσουν πολύ με το σερβίς, αλλά όταν οργανωθήκαμε, βγάλαμε περισσότερη ποιότητα και δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα. Συγχαρητήρια. Είμαστε η γυναικεία ομάδα που εκπροσωπεί το ελληνικό βόλεϊ στην Ευρώπη», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λορέντζο Μιτσέλι.

«Μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένες από την αρχή του ματς, η Λίμπερτς μας πίεσε αρκετά, κάναμε κάποια εύκολα λάθη, αλλά καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση. Κάναμε το δεύτερο βήμα για την επόμενη φάση του CEV Cup, προκριθήκαμε, συνεχίζουμε. Θέλω να πω εκ μέρους όλων των αθλητριών, ότι αφιερώνουμε αυτή τη νίκη και την πρόκριση στα θύματα της Θύρας 7», ανέφερε η Τζίνα Λαμπρούση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς